top of page

Zangles en coaching

Zangles:

Zingen is een groot plezier. En het nemen van zangles is dus een feest. Door te werken aan techniek, ademsteun en solfège is er snel resultaat te boeken, bijvoorbeeld om nog meer profijt te halen uit het zingen bij een koor. Maar ook werken aan solorepertoire, en het vinden van je eigen geluid en muzikaliteit krijgt ook veel aandacht. Je zult zien: je kan meer dan je denkt.

 

Mijn expertise ligt bij stemvorming en klassiek zang, maar ook als je pop wilt zingen ben je van harte welkom. De lessen zijn eens per week of eens in de veertien dagen.  De eerste les is altijd een gratis proefles, om te kijken of dit is wat je zoekt.

 

Sinds 2014 geef ik mijn lessen via de muziekschool Music 4 Life, gesitueerd in Amsterdam West. Voor het aanvragen van een proefles, neem met hen contact op via info@music4life.nu

 

 

Coaching:

Binnenkort een auditie voor een toneelgroep of toneelopleiding? Vaak moet er ook een lied voorbereid worden. In twee of drie sessies kunnen we werken aan een goede presentatie van het lied, met daarbij veel aandacht voor interpretatie van de tekst, uitspraak in het zingen en muzikaliteit. Verhoog zo je kansen om toegelaten te worden!

 

Tarief:

normaal:  30 euro per uur

met pianist: 40 euro per uur

 

 

 

mail: ellarombouts@gmail.com

bottom of page